lauantai 7. tammikuuta 2023

Virkattu laukku + ohje

Vaihteemmaksi jotain muuta kuin villasukkia. Omiin projekteihin on tekeillä keskeneräisiä töitä varten ikioma pussukka, jonka ohjeen löydät täältä. Ommeltavan laukkukehyksen koko on 15,5x6 cm, langat puuvillaisia jämälankoja ja virkkuukoukku 2,5 mm. Näitä ommeltavia laukkukehyksiä saa tilaamalla ainakin Katrin Tilkkukaupasta ja Ompelijan maailmasta.

Tästä kaikki alkoi:



Ja näin projekti eteni:

Kehyksen ympäri pykäpistoja... 


Ja sitten aletaan virkata kiinteitä silmukoita laukkukehyksen ympäri. Laukun "nurkissa" luodaan kiinteitä silmukoita tarpeeksi monta, että laukku/pussukka aukeaa hyvin. 


Tästä tuli mulle ikuisuusprojekti, aloitin keväällä 2021 ja on vieläkin kesken. Pitäisi vaan malttaa jättää sukkakutimet tauolle niin kauaksi aikaa, että tämä on valmis. 

Vuoden 2022 käsityöt jäivät tosi vähäiseksi työkiireiden ym. ylimääräisten tekemisten vuoksi. Ei vaan yksinkertaisesti iltaisin jäänyt aikaa istahtaa nojatuoliin kutomaan. 

Sain kuitenkin tehdyksi nämä Olga sukat Heini Perälän ohjeella. Samoin pinterest ohjeella kettumaiset junasukat kummilapselle. 



Vuosi 2023 olkoonkin käsitöiden osalta runsaampi, se olikin ainoa uuden vuoden lupaus, jonka tein. 

Tällä hetkellä puikoilla on Harmonia sukat, nekin Heini Perälän ohjeella. Aloitin ne marraskuussa HeinikkiDesignin yhteisneulonnalla nimeltä HarmoniaKAL, mutta oli jätettävä kesken, kun virkkuutyö torkkupeitto odotti valmistumistaan. Siitä en saanut napattua kuvaa kesken joulutohinoiden. 

Hyvää alkanutta vuotta 2023 kaikille! 

-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti, se ilahduttaa mieltä ja sydäntä :)

Hiljaiseloa

Täällä blogissa on ollut hiljaista ja syy siihen on, että olen ollut aikalailla kiireinen. Käsitöille ei juuri ole jäänyt aikaa arjen ja työ...