perjantai 8. toukokuuta 2020

Pirtsakkaat pinkki-valkoiset ja muuta höpinää

Ensimmäisen kerran neuloin valepalmikkoa raidoilla, raikkaan valkoisen ja pinkin sävyissä 3,5 mm:n puikoilla 7 veljestä langoista molempia yhtäaikaa. Tuli valmista suhteellisen joutuisasti eikä tullut sitä vastenmielistä tunnetta, kuten neulottaessa sukat yksi kerrallaan. Näiden sukkien koko on 38 ja menevät lahjaksi.



Myös tavallisen harmaat joustinneuleiset miesten sukat, joissa muutama ohut raita varressa, aloitin molemmat yhtäaikaa.



Tilasin Novitalta muutaman kerän lankaa ja sain kiitokseksi 20% alennuksen seuraavaa ostoskertaa varten. Lankoja on jo ihan kiitettävästi, mutta koskaan ei voi olla liikaa, sillä eihän sitä tiedä millainen inspiraatio iskee päälle 🙂

Koronaepidemia on ollut Suomessa jo jonkin aikaa, mutta se ei ole haitannut työn tekemistä. Meidän perhe ei ole ollut karanteenissa eikä kukaan meistä ole ainakaan vielä sairastanut koronaa, vaikka töiden jälkeen olenkin käynyt pari kertaa viikossa pikapikaa kaupassa. Onneksi arki pitää huolen, että turha huoli ja pelko pysyy poissa ja että kotona hommat toimivat koronaepidemiasta huolimatta.

Viime kesänä aloitin jotain aivan uutta, Young Living aromaterapian, jossa tuoksuilla vaikutetaan esim. mieleen ja uneen, jolloin piparmintusta voi saada tsemppiä päivään ja laventelista rauhallisen yöunen. Tuoksuöljyjä voi käyttää laimennettuna iholla ja sellaisenaan diffuuserissa. Leivontaan ja ruoan laittoon on omat +öljyt, joista piparminttua ja appelsiinia käytän enimmäkseen leivonnassa. Kaakao, muffinssit ja mokkaruudut maistuvat aivan fantastisilta! Suosittelen kokeilemaan.



Neulomisen ja aromaterapian lisäksi olen viime aikoina innostunut leipomaan myös helppoja ja nopeita pakastemarjapiirakoita, joita ollaan kahvihetkinä herkuteltu vaniljakastikkeen kanssa.


Iltaisin olen käveleskellyt  tunnin verran kameran hollilla, josko yllättäin sattuisi tulemaan vastaan elämän pieniä ihmeellisyyksiä kuten kävi nelisen vuotta sitten ikuistaessani hiekkatiellä vastaan tulleen pienen jääsydämen.




Kävelyretket lähiympäristössä ovat raskaan työpäivän jälkeen mieltä ja ruumista virkistäviä, vaikka joskus tuleekin päiviä, ettei kertakaikkiaan jaksa lähteä liikkeelle. Silloin tartun kutimiin ❤.

Kuva: Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti, se ilahduttaa mieltä ja sydäntä :)

Hiljaiseloa

Täällä blogissa on ollut hiljaista ja syy siihen on, että olen ollut aikalailla kiireinen. Käsitöille ei juuri ole jäänyt aikaa arjen ja työ...