keskiviikko 25. syyskuuta 2019

Puikkojen helinää

Melkein vuosi on vierähtänyt aikaa siitä kun viimeksi olen päivittänyt blogia ja syy siihen on hiljaiselo käsityörintamalla. Viime vuodenvaihteessa alkanut uusi työ otti selkävoiton ja inspiraatiokin on ollut hukassa. Myös itsestäni huolehtiminen on ollut retuperällä, olen syönyt miten sattuu ja liikunta on jäänyt vähemmälle huomiolle.



Runo: Elina Salminen Kuva: Pinterest

Mutta nyt iltojen hämärtyessä olen sytytellyt kynttilöitä sekä pikkuhiljaa rohjennut ja jaksanut tarttua puikkoihin kilisyttelemään nojatuolin uumenissa, mikä on askareeltaan rentouttavaa puuhaa. Jo ennen kuin puikoilla oleva sukkapari on valmis, mieleni ja sormeni halajaa aloittamaan uusia. Varsinkin selatessani "Hyvän mielen villasukat" -kirjaa. Tätä opusta piti odotella viikkokausia, oli niin suosittu, että oli loppunut Adlibriksen varastosta tilausta tehdessäni. Eikä mikään ihme, on niin huikean kauniita sukkia kirja täynnä.


Viime kesänä hurahdin tyystin Young Livingin eteerisiin öljyihin, joita käytän diffuuserissa, paikallisesti iholla, siivouksessa ja leivonnassa. Mikä sen ihanampaa kuin napsauttaa diffuuseri päälle sukkia neuloessa ja samalla aromaattinen ja terapeuttinen lempiöljyn tuoksu leviää huoneeseen.



Kesällä vietettiin keskimmäisen poikamme rippijuhlia, joissa kävi noin 30 vierasta. Tupa oli täynnä leppoisaa puheensorinaa pitkin päivää ja tunnelma oli lämminhenkinen. Juhliin leivoin laktoositonta poro- ja kinkkuvoileipäkakkua, pullakranssin ja ison gluteenittoman ja laktoosittoman mansikkamousse täytekakun. Resepti löytyy täältä.







Syksyn edetessä mieleeni tulee yhä enemmälti joulu ja joulupuuhastelut. Mitäköhän sitä tänä jouluna keksisi läheisille lahjaksi antaa? Kenties hyvän mielen villasukkia :) ja ihan perinteisiä perussukkia? Pysyy talvipakkasilla jalat lämpiminä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti, se ilahduttaa mieltä ja sydäntä :)

Hiljaiseloa

Täällä blogissa on ollut hiljaista ja syy siihen on, että olen ollut aikalailla kiireinen. Käsitöille ei juuri ole jäänyt aikaa arjen ja työ...