tiistai 16. lokakuuta 2018

Tonttupajalla touhua riittää

Kutimet ovat kilisseet nojatuolin nurkassa ja pitäneet kiireisenä, koskapa joulu häämöttää aivan nurkan takana. Meinaan vaan, että kun pitäisi vielä kymmenisen sukkaparia ehtiä neuloa ennen joulua. Mutta noh, onhan tässä vielä parisen kuukautta aikaa, vaan isänpäivään ei ole enää kuukauttakaan. Kiirettä on tonttupajalla :).


Tässäpä viimeaikaisia neulomuksia: vihreä-ruskeat joustinneulesukat kokoa 38, luonnonvalkoiset palmikkosukat kokoa 37, vaaleanpunaiset valepalmikkovarrelliset sukat kokoa 27, petrooli-valkoiset sukat kokoa 38-39 ja alimmaisena vaaleanpunaisen-valkoiset raitasukat, joissa valepalmikkovarsi kokoa 37. Lanka Novitan 7 veikka ja 7 veikka Eero sekä puikot 3,5 mm. Vihreä-ruskeat joustinneulesukat menivät samantien käyttöön, loput kääräisen pakettiin.



Neulomisen lomassa on välillä hyvä hengähtää ilahduttavan Muumitee -kupposen äärellä. Nuorimmainen löysi tämän herkun kaupan hyllyltä. On niin maukkaita teelaatuja, ettei välttämättä tarvitse särvintä, kuten pullaa ja pikkuleipiä seurakseen. 

Tässäpä tätä tällä kertaa, nojatuoli kutsuu.


♥ Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti, se ilahduttaa mieltä ja sydäntä :)

Hiljaiseloa

Täällä blogissa on ollut hiljaista ja syy siihen on, että olen ollut aikalailla kiireinen. Käsitöille ei juuri ole jäänyt aikaa arjen ja työ...