lauantai 29. syyskuuta 2018

Ekoteko

Kävipä huonosti, hupsistarallaa! Poistaessani puhelimesta turhia valokuvia tulin poistaneeksi kaikki kuvat, myös ne jotka näkyvät täällä blogissa. Ei auttanut muu kuin aloittaa viesti viestiltä kuvien lataaminen uudestaan, olipa kova urakka..

Tavaroiden taikamaailma -blogin inspiroimana innostuin virkkaamaan ekologisia kestovanulappuja kääräistäkseni ne myöhemmin joulupakettiin. Ohjetta kestovanulappuihin löytyy täältä. Myös pyykkietikkaa ajattelin joululahjaksi valmistaa ja laittaa, ohjetta siihenkin löytyy täältä. Clas Ohlson: lta löytyi aivan ihania pulloja pyykkietikalle, ei tarvinnut ajaa Haaparannan Ikeaan asti ostoksille :).


Viime postauksessa olleet villasukat ovat nyt valmiit. Tein ne esikoisen jalkoja lämmittämään. Esikoisen, jonka 19 vuotissyntymäpäivää juhlittiin viime lauantaina. Nuorison toiveena oli voileipäkakku, jonka pyöräytin Tarun taikakakut -blogin reseptillä.




Tänään herättiin kuuraiseen aamuun, pakkasta oli yöllä ollut huikeat -7,9 astetta. Talvi tekee tuloaan, jolloin villasukillekin on tarvetta. Illalla nojatuoli ja kynttilät kutsuvat neulojaansa, tunnelmallista syyskuun viimeistä viikonloppua sinulle!



♥ Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti, se ilahduttaa mieltä ja sydäntä :)

Hiljaiseloa

Täällä blogissa on ollut hiljaista ja syy siihen on, että olen ollut aikalailla kiireinen. Käsitöille ei juuri ole jäänyt aikaa arjen ja työ...