maanantai 18. joulukuuta 2017

Joulunaluspuuhia

Marraskuu mennä vilahti puikkojen kilistessä Novitan Tähtitaivas sukkien parissa ja joulua jo hieman valmistellessa. Ensimmäiset piparit syötiin ennen ensimmäistä adventtisunnuntaita.


Ompelukoneella olen sen verran ommella ruksuttanut, että tekaisin kalenteri- ja joulusukan, lumiukkoja ja jouluisen, denimkankaisen sohvatyynynpäällisen, johon töpöttelin sabloonalla ja valkoisella kangasvärillä joulutervehdyksen "Hyvää Joulua". Villalangasta ja pahvista askartelin kuopuksen kanssa joulukuuseen tähtiä Pinterestistä löytyneellä Novita ohjeella.

Leppoisaa tekemistä arjen askareiden ohessa ja jotenkin vaan olen aina tykännyt pienoisesta kiireen tunnusta, joka tsemppaa tekemisen meininkiin.Kalenterisukka ja Tildan karkkitötterö.

Joulusukka, jossa Daavidin tähti.


Jouluinen sohvatyyny.


Joulukuusenkoristeita.


Tildan lumiukkogarlandi.


Tähtitaivas sukat.

Postilaatikkoon tulla tupsahti marraskuussa runsaasti jouluista lukemista, kuten Kaikkien aikojen Joulu ja Jouluherkut, joista jälkimmäinen on mielenkiintoisempi houkuttelevilla resepteillään, joita tekee mieli kokeilla, kuten esim. Marinoitua papusalaattia kinkun höysteeksi ja Amerikkalaista pipari-juustokakkua jouluaterian päätteeksi.


Jouluun ei ole enää kuin 6 yötä ja valmistelut alkavat olla loppusuoralla, joulusiivousta vaille valmis. Ja kun en nyhrää kaikkia kaappeja puhtaaksi, on siivouskin mukavaa puuhaa.

♥ Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti, se ilahduttaa mieltä ja sydäntä :)

Katsaus menneeseen

Kurkataanpa hieman ajassa taaksepäin, jolloin kuvasin lapsiani puettuina tekemiini käsitöihin. Kuvausmiljöönä toimi meidän wanhan saunan te...