keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Army villasukkia


Jottei talvi yllätä, aloitin jokakesäisen villasukkaurakan viisihenkiselle perheellemme. Sairaalassa ollessani tulin laittaneeksi mieleeni sairaalasukat ja myös Suomen Armeijassa käytössä olevan sukkamallin, jossa ei ole kantapäätä eikä kärkikavennusta, vaan suora joustinneuleputki, jonka varpaiden päässä silmukat on päätelty kaikki kerralla.


Sairaalasukista inspiroituneena neuloin muutaman parin Army sukkia, joissa on kantapää ja varpaiden päässä edellä mainitsemani "tasakavennus".  Värit rennon rouheat ja maanläheiset pellavabeige, meleeratun ruskea ja suklaan ruskea.


Kutimien kilistessä hellepäivinäkin on välillä hyvä virkistäytyä raikkaan janojuoman ääressä. Lapsosille Mehukatti tiivistettä + suolatonta sitruuna Novellea, jäitä ja sitruunaviipale. Itselleni tavallinen raanavesi + jäitä ja sitruunaviipale.

Hyytävän viileinä ja koleina sisäpäivinä askartelin lasten tyhjentämistä Pringles sipsipurkeista kutimille DIY Knits puikkotelineen. Pohjalle pala superlonia niin ei puikot römise ja kolise. 



Muutama viikko sitten ilman Saria, Tommia ja Eevaa olisin ollut monessa auttamattomassa pulassa. Heille suuri KIITOS avusta, jota heiltä osakseni sain.



♥ Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti, se ilahduttaa mieltä ja sydäntä :)

Hiljaiseloa

Täällä blogissa on ollut hiljaista ja syy siihen on, että olen ollut aikalailla kiireinen. Käsitöille ei juuri ole jäänyt aikaa arjen ja työ...